OPTIČKA ILUZIJA KOJA IMA ODGOVOR NA SVA VAŠA PITANJA: Da li više volite da OSUĐUJETE DRUGE ili ste SKRIVENI U SENCI
Optička iluzija, Foto: Printscreen / Tik-tok-Mia Yilin

ŠOK

OPTIČKA ILUZIJA KOJA IMA ODGOVOR NA SVA VAŠA PITANJA: Da li više volite da OSUĐUJETE DRUGE ili ste SKRIVENI U SENCI

Sve zavisi od onoga šta prvo uočite na slici

Objavljeno:

Optičke iluzije su oduvek bile zabavan način za introspekciju i otkrivanje skrivenih aspekata naše ličnosti. Nedavno je jedna takva iluzija privukla veliku pažnju zahvaljujući Miji Jilin, popularnoj kreatorki sadržaja na društvenim mrežama. Ona tvrdi da prvo što primetite na ovoj slici može otkriti ključne osobine vaše ličnosti.

Ova optička iluzija nudi zanimljiv način razmišljanja. Iako su tumačenja subjektivna i mogu se razlikovati od osobe do osobe, ona pružaju zanimljiv uvid i mogu biti početak dubljeg razmišljanja. Bilo da ste intuitivni i nenametljivi ili veoma kritični, ova iluzija vam može pomoći da bolje razumete sebe i način na koji doživljavate svet oko vas.

Na slici se mogu videti dve različite stvari: nos i usta ili dve ptice. Prema Jilin, ono šta prvo vidite na slici može otkriti mnogo o vašem karakteru.

Šta prvo vidite na slici?

Šta prvo vidite na slici?
Šta prvo vidite na slici?foto: Printscreen / Tik-tok-Mia Yilin

Nos i usta

Ako ste prvo primetili nos i usta, to znači da ste veoma intuitivna osoba. Imate izvanredan talenat za prepoznavanje skrivenih signala i tačno znate šta da kažete u društvenim situacijama. Međutim, često više volite da ostanete u pozadini jer ne volite da skrećete pažnju na sebe. Zbog toga vas ljudi često potcenjuju, ne prepoznajući u potpunosti vaše sposobnosti.

Ptice

S druge strane, ako ste prvo uočili dve ptice, vaš tip ličnosti je sasvim drugačiji. Prema Jilinovoj, to znači da imate visoke standarde i da ste skloni da osuđujete druge. Uprkos tome, uspevate da potisnete osećanja i da se slažete sa ljudima, što vas čini veoma popularnim. Takođe, kada nađete novi hobi, nakratko se hiperfokusirate na njega, ali brzo izgubite interesovanje i pređete na nešto drugo.

BONUS VIDEO:

20:55

VEČERNJI DNEVNIK 20.05.2024.

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.